Judith van Boven; Euphonium en muzikaal leider

Ik groeide op in een muzikale familie in het Zeeuwse Krabbendijke. Op 8-jarige leeftijd begon ik met bugel spelen, maar binnen enkele maanden werd de bugel al verruild voor het euphonium. In eerste instantie was het instrument veel groter dan ikzelf! Al snel kreeg ik de ambitie om van muziek mijn vak te gaan maken en dan wel als muziekdocent én dirigent. Na het doorlopen van de muziekschool ging ik dus naar het conservatorium van Tilburg, waar ik na de vooropleiding studeerde voor muziekdocent en dirigent. In 2007 studeerde ik op beide vakken af als Bachelor of Music, waarna ik besloot om mijn dirigentenopleiding te vervolgen met een Master-studie, die ik in 2009 afrondde. Zo’n vier jaar later verhuisde ik vanuit Zeeland naar Prinsenbeek, om daar met mijn grote liefde Leon te gaan wonen. Zo kwam ik bij harmonie Amor Musae terecht waar ik dirigent werd van het Instap orkest, opleidings-orkest en senioren orkest én als spelend lid plaatsnam in het groot orkest, waar ik de andere leden van NIET®iet leerde kennen. Naast mijn activiteiten bij Amor Musae geef ik koperlessen bij verenigingen in Zundert, Hoogerheide en Huijbergen en dirigeer ik de harmonieorkesten van Hoogerheide en Huijbergen.

Dave van den Luitgaarden; Trompet en boekingen

Ik speel al vanaf mijn zevende jaar trompet. Ik ben begonnen bij de Harmonie in Rijsbergen ( harmonie St. Cecilia) waar ik mijn A, B en C diploma trompet heb mogen halen.

Na 5 jaar opleiding ben ik iets dichter bij huis gaan zoeken, en ben toen terecht gekomen bij Harmonie Concordia Ginneken. Hier heb ik ongeveer 5 jaar gespeeld. Toen ik bij Concordia speelde ben ik via via gevraagd om een keer in te vallen bij fanfare St. Joris. Dit beviel mij zo goed dat ik hier ben blijven hangen. Ik heb hier ook ruim 5 jaar gespeeld.

En nu speel ik zo ongeveer 1,5 jaar bij Amor Musae in Prinsenbeek, wat mij prima bevalt.

Diana Lambregts; Trompet

Ik ben op zeer jonge leeftijd begonnen met muziek maken, ik begon met orgel spelen toen ik zes was bij Anelies Peemen in Breda samen met mijn moeder. Van thuis uit ben ik altijd naar de muziek school gegaan dit hoorde tenslotte bij de opvoeding, heb hier dan ook geen spijt van dat ik dit heb mogen doen. Naast het orgel spelen wilde ik ook graag trompet gaan spelen omdat mijn vader ook een blaas instument bespeelde. Hij was een trombonist en ik wilde graag samen met hem muziek gaan maken. Ik ben samen met mijn vader begonnen bij harmonie Constantia in Etten-Leur, hierna ben ik bij Amor Musae gaan spelen waar ik nog steeds met veel plezier speel. Naast de harmonie speel ik ook in een combo en val ik in bij verschillende muziek verenigingen.

Martien van de Luitgaarden; Bastuba

Ik heb vanaf mijn elfde jaar ruim 42 jaar in een fanfare gespeeld; de eerste 25 jaar op bugel en daarna overgestapt op bastuba. Daarna heb ik nog lange tijd gespeeld in een carnavalsorkest en een gelegenheids blazersensemble. Sinds 2005 de fanfare verruild voor Amor Musae.

Adrie van den Eijnden; Hoorn

Net als Judith ben ik op 8 jarige leeftijd begonnen op bugel, maar dan bij fanfare de Hoop in Ossendrecht (is nu al lange tijd Harmonie). Na een verzoek van de dirigent ben ik wat jaren later overgestapt op hoorn. Naast honderden invalbeurten voor concerten en concoursen ben ik lid geweest van diverse muziek verenigingen in de omgeving van West-Brabant. Vooruit Zandvliet, De Volharding Putte, Determinato Klundert, Brabants Fanfareorkest, Muziekkapel politie Antwerpen, Vlaams fanfareorkest en Sophia's vereniging Loon op Zand. Daarnaast heb ik ruim 20 jaar gespeeld in het begeleidingsorkest van de Bergse Operette Vereniging en heb ik met een 4 tal producties bij de Roosendaalse Operette stichting mee gedaan. Begin van deze eeuw kwam ik in contact met Amor Musae waar ik nog steeds met veel plezier lid ben. Hoogtepunten voor mij waren: de jaren muziekles van trompet grootmeester Theo Mertens in Antwerpen, met "de Hoop" Nederlands kampioen, met "Volharding Putte" 2 x Nederlands Kampioen, met "Amor Musae" het Certamen in Valencia gewonnen in de Primera Division, met het "Brabants Fanfare orkest" ruim 92 punten op het wereldmuziekconcours, met "Amor Musae" (met Pini di Roma) een vette 1e prijs op concours, de concerten met 1e Mahler en 4e Bruckner uitgevoerd samen met Harmonie EMM uit Budel en de concertreis met concert op 2000 meter hoogte in Oostenrijk.